Kelemen és józsef Kft. logója

Kelemen és józsef Kft.

0.0 / 5.0
Cégadatok
Cégméret
Nagyvállalat
Weboldal
https://facebook.com
Alapítva
1998
Helyszín
Budaörs, Magyarország
Munkahelyi extrák
Ingyen reggeli
Ingyenes gyümölcs, nasi
Ingyenes ebéd
Sportolási lehetőség
Parkoló
Óvoda
Bemutatkozunk

Cég profilja:

PixelForge Interactive egy dinamikusan fejlődő játékfejlesztő cég, mely széles körű tapasztalattal rendelkezik a videojátékok terén. Cégünk az innovációra és a minőségi játékélmények megteremtésére helyezi a hangsúlyt. Legfőbb célunk, hogy izgalmas, lenyűgöző és emlékezetes élményeket nyújtsunk játékosainknak, legyenek bárhol a világon.

Termékek és szolgáltatások:

Videojáték fejlesztés: Széles skálán mozgó platformokra tervezünk és fejlesztünk játékokat, beleértve a PC-t, konzolokat és mobil eszközöket. Szakértelmünk kiterjed mindenféle műfajra, beleértve az akció-kaland játékokat, szerepjátékokat, stratégiai játékokat és sok másat.

Személyre szabott fejlesztés: Egyedi igényekre szabott játékokat és játékélményeket kínálunk ügyfeleinknek. Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és biztosítjuk, hogy a végeredmény pontosan megfeleljen elképzeléseiknek.

Játéktervezési tanácsadás: Tapasztalt tervezőink tanácsadást nyújtanak a játékfejlesztés minden fázisában, az ötleteléstől a megvalósításig. Segítünk ötleteket formálni, játékmechanikákat kifejleszteni és az optimális felhasználói élményt megvalósítani.

Miért minket válasszanak:

Kiváló minőség: Minden projektünkben az elsődleges célunk, hogy kiváló minőségű játékokat hozzunk létre, melyek maximálisan kielégítik a játékosok igényeit és elvárásait.

Innováció: Cégünk az innovációra és a kreativitásra épít. Folyamatosan kutatjuk és alkalmazzuk az új technológiákat és játékfejlesztési módszereket, hogy mindig az iparág élén maradjunk.

Partneri együttműködés: Ügyfeleinkkel való együttműködésünk alapja a kölcsönös tisztelet és átláthatóság. Rugalmasan és proaktívan reagálunk az ügyfeleink igényeire, hogy biztosítsuk a sikeres projektlezárást.

PixelForge Interactive csapatával együtt az a célunk, hogy a játékfejlesztés új szintre emeljük, és életre keltsünk lenyűgöző világokat, melyekben minden játékos otthon érzi magát.

Nézz be hozzánk!
Történetünk
1998
PixelForge Interactive egy dinamikusan fejlődő játékfejlesztő cég, mely széles körű tapasztalattal rendelkezik a videojátékok terén. Cégünk az innovációra és a minőségi játékélmények megteremtésére helyezi a hangsúlyt. Legfőbb célunk, hogy izgalmas, lenyűgöző és emlékezetes élményeket nyújtsunk
Akik már megbíztak bennünk
Munkatársaink mondták
Marketinganyagok
Nyitott pozícióink
Székhely