Jóska Business logója

Jóska Business

0.0 / 5.0
Cégadatok
Cégméret
Kisvállalkozás
Weboldal
https://telex.hu/
Alapítva
2021
Helyszín
Budapest, Váci út, 1134 Hungary
Bemutatkozunk

Novák Katalin mellékszereplő. Nemcsak ebben a botrányban: mindenben, amihez valaha köze volt. Bárhol bevethető hosztesz; vigyorog a szendvicses tálcával, betűket forgat, elnököt játszik. Egyetlen vívmánya, hogy önmagát következetesen Sándor-palotának nevezte. De nem bélyegzünk meg senkit azért, mert épületként határozza meg magát, ehhez joga van. Plasztikáztathat a homlokára timpanont, ha neki úgy komfortos. Gyerekek, ma egy olyan néni jön osztályfőnökire, aki palotának képzeli magát!

Minden illiberális rendszer megérkezik a pedofíliába.

A katolikus botrányok nem a krisztusi elvekből következtek, hanem abból, hogy a szent pápa személyesen falazott a bűnözőknek, és az egyház évtizedeken át sikeresen mentette ki az övéit. Lavrentyij Berija, Sztálin hóhéra nem azért vadászott kislányokra, mert Lenin előírta, hanem mert Lenin nevében megtehette ezt is. Epstein szintén bízhatott abban, hogy őt nem kapják el – de rajtavesztett. András herceg viszont békében és szabadlábon emlékezhet a bulikra, elvégre ő egy herceg. Ahol érinthetetlen kaszt létezhet, ott lesznek portyázó pedofilok is.


 

Nézz be hozzánk!
Történetünk
2023
– így fogalmazott egy forrásunk a református egyház keddi üléséről, amely után Balog Zoltán bejelentette: marad továbbra is posztján. Bár Balog elismerte, hogy valóban támogatta K. Endre kegyelmi javaslatát, az általa összehívott, informális esperes-gondnoki értekezlet szimpátiaszavazására hivatkozva, ahol a jelenlévők 86 százaléka bizalmat szavazott neki, nem mondott le sem püspöki, sem zsinati elnöki posztjáról.
Akik már megbíztak bennünk
Munkatársaink mondták
Marketinganyagok
Nyitott pozícióink
Székhely