KeresőBlogÁraink

Raktári csoportvezető

Kiemelt

Törökbálint, Torbágy utca 4, 2045 Magyarország

Műszakvezető

Beszerzés, Logisztika, Szállítás

Teljes munkaidő

Pozíció rövid bemutatása
Cégünk több évtizede látja el a raktárszolgáltatási tevékenységet a REGIO Játékkereskedelmi Kft. számára. A törökbálinti központi raktárunkba keressük az új raktári csoportvezető kollégánkat, aki szereti a raktározást, igényes a rendre és jól tud szervezni.
Feladatok
Raktár folyamatos működésének és kiszállításának támogatása. A raktári folyamatok teljes körű, magas szintű elsajátítása, ismerete (Top raktárosi szinten). Raktárosok munkájának koordinálása, ellenőrzése. Termékek raktározásának megtervezése, felügyelete. A raktározáshoz kapcsolódó dokumentáció kezelése. Beérkező áruk átvételének előkészítése, lebonyolítása. Aktív részvétel a cég raktározási folyamataiban, a folyamatok felügyeletében, fejlesztési javaslatok előterjesztése raktározási vezetőnek. Az árumozgások (beérkezés, kitárolás, áttárolás stb.) pontos könyvelése vállalatirányítási rendszerben. Éves leltár előkészületben, leltározásban aktív részvétel.
Amit kínálunk
Alapbért és műszakpótlékot +teljesítményprémiumot. Jelenléti bónuszt. A Mt.-ben meghatározott túlóra és műszakpótlékot. Munkavállalói élet és balesetbiztosítási programot. Munkavállalói ajánlási programot. Mentorált betanítási program a kezdetektől. -20% dolgozói kedvezményes vásárlás minden áruházunkban a próbaidő letelte után. Ingyenes céges buszjáratot Budapest XI. kerületéből Nándorfejérvári 23-25 sz. alatt található REGIO központ udvaráról, Törökbálint, Torbágy u.4.sz. Logisztikai Központba, a munkavégzés helyére és vissza. Utazási hozzájárulást 30 Ft/km (saját gépjármű használatának esetében).
Munkavégzés helye